25.02.11

Чутівська школа – дипломант Всеукраїнського конкурсу «Веб-сайт – обличчя успіху»

    З 16 по 18 лютого 2011 року у м. Києві відбулася Чотирнадцята міжнародна виставка навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2011». Організаторами цього заходу були: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, виставкова фірма «Карше». На виставці було представлено більше 200 навчальних закладів України, обласні управління освіти, заклади післядипломної освіти, інформаційні ресурси, видавництва та підприємства освітньої галузі.
    В рамках виставки відбувся Перший конкурс на кращий інформаційний сайт навчального закладу «Веб-сайт – обличчя успіху» у якому взяла участь Чутівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, що представила діючий офіційний веб-ресурс школи. Компетентне журі конкурсу на чолі з головою правління Інтернет Асоціації України Т.Поповою визначило призерів конкурсу: Запорізька гімназія №107, Приватна школа «Афіни» м. Київ, Національний авіаційний університет м. Харків. Кращі веб-сайти деяких інших навчальних закладів учасників конкурсу були відзначені дипломами. Дипломом виставки «Сучасна освіта в Україні – 2011» за участь у конкурсі «Веб-сайт – обличчя успіху» була нагороджена також Чутівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
       Веб-сайт Чутівської школи, який працює у мережі Інтернет більше 2-х років за адресою chutovo.at.ua, є авторською роботою директора Соколова І.В.. На даний час, згідно статистики сайту та позицій у рейтингах, він є одним з найвідвідуваніших веб-ресурсів шкіл України. З інформацією сайту щоденно знайомляться біля 400 відвідувачів Чутового, Полтавської області, інших регіонів країни та зарубіжжя. Серед них багато працівників школи, учнів та їх батьків, випускників минулих років, жителів селища та району.
     Завдяки цьому інформаційному веб-ресурсу, Чутівську школу, її діяльність та напрацювання знають у багатьох куточках України. Своїм прикладом автор сайту, намагається стимулювати роботу освітніх закладів району по створенню веб-сайтів шкіл. За ініціативи та безпосредньої участі директора Чутівської школи почали успішно діяти в мережі Інтернет сайти відділу освіти Чутівської РДА та Чутівського районного методичного кабінету.