20.11.12

Капітальний ремонт будівлі Чутівської школи


  1 серпня 2012 року Чутівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів завдяки підтримці Чутівської районної ради та народного депутата Лелюка О.В. потрапила під проект цільових екологічних (зелених) інвестицій, схвалений Держекоінвестагентством України. Цей проект передбачає інвестиції з капітального ремонту (теплосанацію 489 об'єктів соціальної сфери) в кількох областях України на загальну суму понад 3,608 млрд. грн. На заміну вікон та дверей, а також утеплення фасаду по Чутівській школі було сплановано (згідно даних сайту Державного агентства екологічних інвестицій України) 2,294 млн. грн.
Роботи підрядними організаціями розпочалися на початку серпня та завершилися у грудні місяці. Було замінено 240 вікон та 10 зовнішніх дверей на металопластикові, а також капітально відремонтовано та утеплено 900 кв.м. фасаду будівлі школи.
Під час літніх та осінніх канікул працівники школи разом з батьками учнів винесли та вивезли близько 40 т. будівельного сміття, провели повторно внутрішні ремонтні роботи.
Деякі незначні зовнішні оздоблювальні роботи будівельними організаціями були перенесені на весну. Будівля Чутівської школи стала ошатною та набула сучасного вигляду.