23.03.12

Обласна естафета педагогічних інновацій «Нові горизонти української школи» у Чутівській школі

Життя такої важливої галузі, як освіта, сьогодні характеризується інноваційними змінами. Це засіб реалізації потенціалу вчителів, керівників навчальних закладів. Чи готова школа сьогодні до змін ? Адже, інноваційний потенціал школи - це можливість створювати, сприймати й реалізовувати нововведення.
Саме з метою вивчення та впровадження у практичну діяльність інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток загальної середньої та дошкільної освіти, і була започаткована обласна естафета педагогічних інновацій «Нові горизонти української школи».
  21 березня відбулася зустріч освітян Хорольщини та Чутівщини. До Чутівської ЗОШ завітали гості: Штейнберг І.О, заступник начальника відділу освіти Хорольської РДА, Глущенко Л.А., завідуюча райметодкабінетом, Шип А.А., методист райметодкабінету, Копайгора М.М. (директор Хорольської гімназії).
 Під час круглого столу вони розповіли про діяльність шкіл Хорольського району по використанню педагогічних інновацій. Підвела підсумки Міщенко І.О., методист Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського. Директор школи Соколов І.В. ознайомив присутніх з досвідом роботи школи по впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховний процес.
Зустріч пройшла у невимушеній дружній обстановці і була корисною, пізнавальною і ефективною. Адже тільки той, хто сам рухається вперед, може вести за собою.