24.06.13

Робота в складі делегації працівників Чутівського району на базі ЗНЗ Гребінківського району в рамках Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа".

20 червня 2013 року директор Чутівської школи Соколов І.В. в складі делегації освітян Чутівського району побував в освітніх закладах Гребінківського району з метою обміну досвідом в умовах переходу на нові Державні стандарти початкової та базової загальної середньої освіти в рамках обласного етапу Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа".
Зустріч відбулася на межі Пирятинського і Гребінківського районів за участю начальника відділу освіти Гребінківської РДА Бігун Наталії Олексіївни та завідуючої РМК Джеріхової Антоніни Іванівни. Делегацією було відвідано Гребінківську гімназію (директор Отченко Олександр Петрович), музей Є.П. Гребінки, спортивний комплекс, Короваївську ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Кривенченко Микола Федорович), Тарасівську ЗОШ І-ІІІ ступенів (Лисенко Микола Андрійович).
В рамках зустрічі відбувся "круглий стіл" по обміну досвідом між керівниками Чутівського і Гребінківського районів. На цьому зібранні свій досвід по впровадженню інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі представив директор Чутівської школи Соколов І.В..