18.11.14

Виступ на педагогічній раді "Інформаційно-комунікаційні технології у професійній діяльності педагога"

    

    6 листопада згідно річного плану роботи школи відбулося засідання педагогічної ради Чутівської школи по темі "Інформаційно-комунікаційні технології у професійній діяльності педагога". Вчителі, які впроваджують у своїй практиці ІКТ поділилися своїм досвідом роботи. Директор школи Соколов І.В. презентував досвід на тему "Веб-портфоліо як сучасний інструмент відображення професійної компетентності та ефективності діяльності педагога". 
     Ігор Володимирович у своєму виступі, який супроводжувався мультимедійною презентацію, презентацією власного веб-ресурсу, переконав колектив, що серед прогресивних вчителів веб-портфоліо завойовує все більшу популярність, і стає необхідним та обов’язковим для педагогів, які підвищують свій професійний рівень, намагаються йти в ногу з часом. У висновку Ігор Володимирович зазначив, що ведення портфоліо у вигляді веб-ресурсу сприяє підтримці високої мотивації вчителя до саморозвитку та постійного підвищення своєї професійної компетентності.
     Педагогічна рада вирішила продовжувати працювати над впровадженням ІКТ у навчально-виховний процес з метою реалізації науково-методичної теми над якою працює колектив школи, провести тренінги для вчителів по створенню власних веб-портфоліо.

Немає коментарів:

Дописати коментар