14.10.14

Ознайомлення з освітніми закладами м. Комсомольськ


 
    Для ознайомлення з досвідом співпраці навчальних закладів міста Комсомольськ з благодійним фондом ВАТ "Комсомольський ГЗК" за сприяння кандидата у народні депутати України, голови правління Комсомольського гірничозбагачувального комбінату Лотоуса Віктора Вікторовича 14 жовтня 2014 року був організований семінар для делегації освітян Чутівського району, у складі якої був і директор школи Соколов І.В.  Це вже друга поїздка директора Чутівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у м. Комсомольськ (див. публікацію).
   Директори шкіл, працівники відділу освіти були вражені тим, як опікується благодійний фонд комбінату освітніми закладами міста. Щороку на вдосконалення матеріально-технічної бази кожна школа отримує близько 400 тис. грн. від гірничо-збагачувального комбінату, та близько 600 тис з бюджету міста, який також наповнюється за рахунок цього найзаможнішого у Полтавській області підприємства.
   Кабінети, коридори, актові та спортивні зали навчальних закладів, які відвідали учасники семінару, мали сучасний дизайн та умеблювання, оснащені найновішими приладами, наочністю та оргтехнікою. Все це дає змогу організувати навчальний процес на високому рівні.
   Освітяни Чутівського району залишали м.Комсомольськ під враженнями від побаченого та сподіваннями, що наші освітні заклади у майбутньому також матимуть змогу отримувати належне фінансування для покращення метеріальної бази та навчально-виховного процесу.











Немає коментарів:

Дописати коментар