19.10.18

Обласний семінар директорів шкіл

17 жовтня у опорному закладі "Чутівська ЗОШ І-ІІІ ступенів" відбувся обласний науково-практичний семінар «Формування ключових компетентностей у школі лідерів» – другий обласний семінар у рамках Школи керівників опорних закладів освіти, який був організований працівниками кафедри менеджменту освіти ПІОППО.
Мета заходу: об’єднання інтелектуальних зусиль науковців і практиків Полтавської області у справі забезпечення рівного доступу учнів до якісної освіти, підвищення управлінської компетентності керівників опорних шкіл; формування усвідомлення необхідності постійного розвитку та саморозвитку, лідерських якостей менеджера освіти та його лідерської команди.
В рамках семінару відбулася конференція по обміну управлінським досвідом. Не менш насиченою була практична частина семінару. Пізнавальними були продемонстровані ресурси лідерства у діяльності опорного закладу освіти вчителями школи.
Вчитель біології Соколов І.В. провів фрагмент відкритого уроку з метою висвітлення досвіду «Інформаційно-цифрова компетентність учителя, як засіб поглиблення інтересу до біології», де продемонстрував застосування платформи Classroom та інших сучасних технологій на уроці біології.





Немає коментарів:

Дописати коментар