03.10.14

Вітання з Днем працівників освіти

   
     Дорогі мої колеги – працівники школи і ветерани освітянської ниви! Від імені адміністрації Чутівської школи щиро вітаю вас з професійним святом - Днем працівників освіти! 
    Жовті барви за вікном і витончений аромат осінніх квітів щороку нагадують про наближення свята мудрих, творчих, талановитих, завзятих, самовідданих людей - освітян. Так склалось символічно, що наше свято ми відзначаємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, учителі, даєте дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті. І кожного дня, стоячи перед допитливими очима своїх вихованців, ви розумієте всю міру відповідальності перед кожним із них і перед суспільством у цілому. І робите свою справу, потрібну й маленькій людині, яка довірилася вам на довгому шляху пізнання, і великій державі, яка доручила вам бути на ньому поводирем. 
     Знаємо, що кожен, хто обирає педагогічний фах, бере на себе відповідальність за тих, кого вчить і виховує, разом з тим відповідає за самого себе, свою професійну підготовку, своє право носити таке високе й почесне звання. Учні - то пташенята, які сидять за партами і розкривши роти ловлять знання, а у вас для кожного знаходиться вірне, добре слово, адже всі ви - Педагоги з великої літери. 
     Окремі слова вдячності за самовіддану працю вам, шановні сивочолі ветерани освітянської ниви! Ваші мудрість та жертовність педагога зберегли і примножили найкращі традиції нашої школі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних вселюдських цінностей. 
      Майже вісімдесят працівників школи сьогодні спільними зусиллями примножують традиції нашого навчального закладу. Сьогодні ваше свято. Свято, витворене вами, і заслужене вами. Свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю. За вашу непохитну віру у наш навчальний заклад. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє. 
     Дорогі мої колеги! У переддень професійного свята, бажаю вам невичерпного здоров'я, сталевої витримки, довгих та щасливих років життя. Нехай кожен ваш день розпочинається усмішкою, а завершується відчуттям задоволення; думки ваші і вчинки проміняться добром і щедрістю, а серце зігрівається щирою вдячністю батьків і ваших вихованців. Бажаю, щоб ваші серця завжди зігрівала любов, а душевний спокій охороняло родинне тепло. Божої благодаті вам у мирі, любові та злагоді! 
Життя мине . але труди, 
 Залишаться діткам на спомин, 
 Яких за руки Ви вели 
 Стежками знань, науки полем. 
 Кого теплом своїх сердець 
 В буденний холод зігрівали, 
 Були - порядності взірець, 
 Й до краплі душу віддавали. 
 Не згасне пам’яті вогонь 
 Про вчителя, допоки діти 
 Несуть знання з його долонь, 
 Через життя, неначе квіти! 

 З повагою, директор школи І.В.Соколов

Немає коментарів:

Дописати коментар